Van harte welkom!

Welkom op de website van Jongensscouts Lichtervelde! Op deze site kunnen jullie op de hoogte blijven van al het laatste nieuws in verband met onze scoutsgroep. Zo staan onder meer de maandprogramma’s van onze takken online en kunnen jullie op de fotopagina de recentste foto’s van onze activiteiten bekijken. Op leidingsweekend in oktober stelden we de volledige jaarkalender voor 2013-2014 voor, op deze kalender kunnen jullie een overzicht vinden van onze activiteiten. We wensen jullie alvast een aangename surfbeurt doorheen onze website.

Zomerkamp JVK @ Villers St. Gertrude

Deze zomer gaan we op kamp van 17-31 juli 2014 naar Villers St. Gertrude

Alle info in het kampboekje dat je hier kan downloaden:

Onze tweets

Het gaat er hard aan toe #junglespeed #(j)vkkamp
Jongensscouts
De valken voltooiden als eerste (en als laatste?) de uitdaging van de dag: zorg dat je 4 meter hoog staat #jvkkamp pic.twitter.com/QmxWgT1AtQ
Jongensscouts
Hebben we een eerste dopinggeval in deze tour? Bas staat stevig op kop in het gele en groene (patrouille) klassement #jvkkamp
Jongensscouts
'Ochtendformatie' bij de vk's #vkkamp pic.twitter.com/ONLOCvQbXC

Inlogformulier