Van harte welkom!

Welkom op de website van Jongensscouts Lichtervelde! Op deze site kunnen jullie op de hoogte blijven van al het laatste nieuws in verband met onze scoutsgroep. Zo staan onder meer de maandprogramma’s van onze takken online en kunnen jullie op de fotopagina de recentste foto’s van onze activiteiten bekijken. Op leidingsweekend in oktober stelden we de volledige jaarkalender voor 2013-2014 voor, op deze kalender kunnen jullie een overzicht vinden van onze activiteiten. We wensen jullie alvast een aangename surfbeurt doorheen onze website.

Zomerkamp JVK @ Villers St. Gertrude

Deze zomer gaan we op kamp van 17-31 juli 2014 naar Villers St. Gertrude

Alle info in het kampboekje dat je hier kan downloaden:

Onze tweets

Jongensscouts
Hier (nog) geen last gehad van het hevige onweer. Het blijft hier voorlopig droog en warm. #(j)vkkamp
Jongensscouts
Na vanavond mag iedereen met 3 vingers groeten #belofte #jvkkamp pic.twitter.com/WU9erbODLB
Jongensscouts
Vooraleer magriette in Bomal bezocht wordt, is het eerst tijd voor het rode draadspel #vkkamp pic.twitter.com/z8pgHvNsQr
Jongensscouts
De jvk's vonden een slaapplaats onder de deadride van Durbuy #jvkkamp pic.twitter.com/DQBeS7IhDP