Vind ons op Facebook

Maandprogramma JVK's

BELANGRIJK: af en toe sturen we een mail met bijkomende informatie. Als je geen e-mails van ons ontvangt, wil dit zeggen dat jouw e-mailadres niet in ons bestand zit of dat de mails toekomen bij 'ongewenste e-mail'.

Stuur gerust een mail naar jongverkennerleiding@scoutslichtervelde.be, dan controleren we of je in ons bestand zit. Bedankt!

Dag jongverkenners, hieronder kunnen jullie lezen wat voor spannende activiteiten jullie allemaal te wachten staan. Alle activiteiten duren van 14u tot 17u, de vrijdag van 19u tot 22u, tenzij anders vermeld. Er is opvang voorzien een kwartier voor en een kwartier na de activiteit. Een drankje kost nog altijd 65 cent.

Zaterdag 3 november:

Deze zaterdag gaan we naar Venezuela, ja jullie hebben dat goed gehoord, we gaan naar Venezuela. Wat gaan we daar doen vraag je jezelf vast af, wel helaas wordt het geen mooie reis want we zitten gevangen. Het is aan ons om uit deze gevangenis te ontsnappen en terug naar het vredig België te raken.

Zaterdag 10 november:

Morgen is het wapenstilstand, maar helaas vandaag nog niet. Dus wat zeggen we tegen elkaar: “Gow, voor da latste bitje!”. Dus we geven ook nog niet op en gaan ook voor da laatste bitje.

Vrijdag 16 november:

Oefen nog maar wat op de nieuwe Black Ops 4 of op Fortnite voor de Free-to-players onder ons, want vandaag is het weer van dat. Het is tijd voor paintball!

Zaterdag 24 november:

Wat je vandaag zeker nodig hebt zijn kleren die best vuil mogen worden, van schoenen tot mutsen. Een handdoekje kan misschien ook wel van pas komen en reservekledij is altijd welkom. Vandaag is het namelijk over en doortocht.

Zaterdag 1 december:

Hij komt, hij komt die lieve oude man met zijn gekleurde kameraden en zijn gevlekte paardje. Het is weer Sintnieklaaj!!! Dus zorg maar dat jullie braaf genoeg zijn en niet verdwijnen in de zak.

Zaterdag 8 december:

De handige en zelfs ook minder handige harries zijn zeker welkom vandaag, want vandaag leren we sjorren. Het is niets minder dan Techniekvergadering. Dit is een must voor mensen die op kamp willen, want zonder dit gaat kamp best lastig worden.

Vrijdag 14 december:

Deze avond is het kerstfeestje, breng dus maar allemaal jullie cadeautje mee ter waarde van 5 euro. We maken er weer een grote knaller van en wie weet waar jij op het einde van de avond mee naar huis mag.

Zaterdag 22 december:

Geen activiteit

Woensdag 26 december:

Het is zover gastjes vandaag vertrekken we op winterkamp!!