Maandprogramma Kapoenen

BELANGRIJK: af en toe sturen we een mail met bijkomende informatie. Als je geen e-mails van ons ontvangt, wil dit zeggen dat jouw e-mailadres niet in ons bestand zit. Stuur gerust een mail naar kapoenenleiding@scoutslichtervelde.be, dan voegen we je toe in ons bestand. Alvast bedankt !

06/01  drie koningen/jins

Jij en ik een noodzaak, wat dit precies inhoud zal duidelijk worden eenmaal jullie er zijn. Één ding mag je al weten de voltallige leiding zal niet aanwezig zijn, en oh ja voor we het vergeten de drie koningen zullen er ook zijn

13/01 pluimvogel activiteit

Haal jullie pluimen maar van zolder, en kam je staart maar mooi om naar de scouts te komen. Deze namiddag zal de mooiste, origineelste, kleurrijkste pluimvogel van de kapoenen winnen. En ook al is winnen belangrijker dan deelnemen, toch is het nodig dat je voor deze ene keer deelnemen op de eerste plaats zet.

20/01 winterspelen

Vandaag worden de winterspelen van de kapoenen geopend, wie zal het sportiefst zijn van de kapoenen? En wie kan zijn evenwicht het best houden op het ijs en in de sneeuw? Na deze namiddag weten we wie hem tot winterkoning van de kapoenen mag noemen.

26/01 film ( vrijdag activiteit, van 19u tot 21u)

Walter Elias Disney komt vandaag op bezoek naar jullie kapoenen lokaal…. Als jullie nu denken, “wie is dadde??”, wel dit is het grote brein achter de mooiste films die jullie zeker en vast wel kennen.

03/02 siemens birthday party

Vandaag is het groot feest want leider siemen is jarig? Om er een spetterend feest van te maken hebben we jullie hulp nodig dus afkomen is de boodschap, hoe meer zielen hoe meer vreugde!! En natuurlijk hebben we vele handen nodig voor het vele werk die we nog hebben om het feest op tijd klaar te krijgen.

10/02 alles op wieltjes

Vandaag wordt het lokaal om getoverd naar een echt verkeersparadijs, neem gerust jullie favoriete voertuig mee, dit mag een step zijn maar ook een bureaustoel voor de zotte kapoenen onder ons. Één ding is wel verplicht er moeten wieltjes onder hangen.

17/02 carnaval

Het is carnaval!!! Verkleed jullie maar in de zotste dingen die jullie maar kunnen bedenken want vandaag vieren we carnaval, de confetti zal talrijk aanwezig zijn en de slingers zullen aan het plafond plakken. Het wordt één groot feest met alleen maar blije, gekke gezichten.

24/02 bosspel

Vandaag spelen we een traditioneel bosspel want het bos dat hoort echt wel bij de scouts, elk ons kamp maken en dan strijden tegen elkaar voor de overwinning. Hier voor spreken we af om 14u30 aan de Huwynsbossen te Lichtervelde