Maandprogramma Kapoenen

BELANGRIJK: af en toe sturen we een mail met bijkomende informatie. Als je geen e-mails van ons ontvangt, wil dit zeggen dat jouw e-mailadres niet in ons bestand zit. Stuur gerust een mail naar kapoenenleiding@scoutslichtervelde.be, dan voegen we je toe in ons bestand. Alvast bedankt !

Zaterdag 5 mei:Vandaag is het monstertjesactiviteit! We gaan vreemde wezens leren kennen, ben je benieuwd welk soort monsters dit zijn? Kom dan zeker naar de activiteit!

Zaterdag 12 mei: Deze namiddag zijn jullie geen kapoenen meer, maar wel echte soldaten! We doen namelijk leger activiteit, dus kom allemaal verkleed af en je mooiste leger uniform.

Zaterdag 19 mei: In mei leggen alle vogels een ei, heeft dit iets te maken met de activiteit van vandaag? Als je het graag zou weten, kom dan zeker af vandaag!

Vrijdag 25/ zaterdag 26 mei: Van de vrijdag avond tot de zaterdag ochtend zijn we in de scouts voor een weekendje met de kapoenen! Dus we spreken af aan het lokaal vrijdag om 19 uur, met een volle maag, slaapzak, matras, pyjama en een tandenborstel. Het weekendje is voorbij op zaterdag, 11 uur.

Zaterdag 2 juni: Eerder dit jaar hadden we al eens pretpark activiteit, maar nu gaan we nog een stapje verder, Vandaag gaan we naar een echt pretpark in De Panne! Plopsaland! de kostprijs van de uitstap naar Plopsaland bedraagt 22 €. We spreken af om 8:15 uur aan het station van Lichtervelde, en komen terug omstreeks 17u30. Het is de bedoeling dat iedere kapoen een lunchpakket meeneemt!

Zaterdag 9 juni: Lang geleden dat je nog eens super vuil bent geweest? Ooit eens willen gooien met eieren naar elkaar? Dat is hetgene dat we vandaag zullen doen! Eier activiteit, trek kleren aan die zeker vuil mogen worden.

Vrijdag 15 juni: Deze avond zullen het onze jins zijn die leiding komen geven, ze zullen weer leuke activiteit voor bereiden dus kom zeker af dat je het niet mist!

Zaterdag 23 juni:

We kunnen er uiteraard niet om heen. De rode duivels houden heel het land in hun greep. Niemand wil natuurlijk een match missen van onze helden.
Daarom vonden we dat Hazard en co wel wat vocale steun konden gebruiken van onze immer luidruchtige kapoenen!

We spreken af aan de schouw om 13u45, zodat we geen seconde van de match zouden missen. Iedereen mag zich rood geel en zwart kleden! Na de match zullen we nog wat spelletjes spelen dus het einde van de activiteit is zoals altijd voorzien om 16u30.