Maandprogramma Kapoenen

BELANGRIJK: af en toe sturen we een mail met bijkomende informatie. Als je geen e-mails van ons ontvangt, wil dit zeggen dat jouw e-mailadres niet in ons bestand zit. Stuur gerust een mail naar kapoenenleiding@scoutslichtervelde.be, dan voegen we je toe in ons bestand. Alvast bedankt !

Zaterdag 15 december: Tekenen en knutselen

Met het koude weer buiten, gaan we vandaag gezellig binnen zitten en onze grote artistieke talenten naar boven halen. Welke meesterwerkjes we vandaag zullen maken zullen jullie wel zien. Maar ongetwijfeld zullen we weer versteld staan van al het verborgen talent bij de kapoenen

Vrijdag 21 december: Kerstfeestje

Vandaag vieren we kerstmis in de scouts. Onze kerstboom staat al klaar. Neem zeker een cadeautje mee van ongeveer €5. Deze activiteit gaat door van 18u tot 20u30.

Zaterdag 12 januari: Oud-leiding

Omdat jullie leiders nog altijd examens hebben zullen enkele oud-leiders voor ons inspringen. Ondanks de afwezigheid van de gewoonlijke fantastische leiders zal deze activiteit toch vol plezier zitten, de oud-leiding beschikt over tonnen ervaring!

Zaterdag 19 januari: Cowboys en indianen

Deze Amerikaanse figuren komen vandaag naar Lichtervelde, zorg dat je voor deze activiteit over een groot reactievermogen beschikt! Dit kan van pas komen bij een duel met een andere cowboy/indiaan. (In de week dus flink gaan slapen wanneer papa of mama het zegt)

Zaterdag 26 januari: "De jungle"

Ondertussen is het buiten koud, omdat wij daar vandaag even geen zin in hebben gaan we naar een tropische omgeving: vandaag gaan we naar het indoor speeldorp De Jungle in Zwevezele! Laat de Tarzan in jezelf maar naar boven komen. Afspraak om 14u: Hille 190C, Zwevezele. Neem €5 mee, een drankje is inbegrepen.

Zaterdag 2 februari: Siemens (niet de wasmachine maar de leider) verjaardagsfeest

Vandaag vieren we Siemen zijn verjaardag en dat doet hij met niemand liever dan zijn kapoenen! Daarnaast zijn alle leiders klaar met hun examens. Dubbel feest dus op deze eerste zaterdag van de kortste maand van het jaar.

Vrijdag 8 februari: donkere nachten activiteit

Op deze spannende vrijdagavond zullen we weer over allerlei obstakels kruipen in het donker. De leiding daagt jullie uit om het parcours succesvol tot het einde te volbrengen. Daarnaast wacht nog een nobelprijs voor de kapoen die als eerste een zwart gat weet te ontdekken!

Zaterdag 16 februari: Superhelden activiteit

Kunnen de kapoenen de wereld redden? Wie zijn de echte superhelden in de scouts? Zal superman winnen of komt ROX de tegenstand verpletteren? Dit komen we allemaal te weten deze zaterdagnamiddag.

Zaterdag 23 februari: gezelschapsspelletjes

Nadat jullie gisteren worst, appelmoes en patatten konden eten, is het weer tijd om gezellig met elkaar spelletjes te spelen. Tegen wie zal jij winnen op het ganzenbord? We kijken alvast uit naar het gezellig samen zijn, maar stiekem willen we toch ook een beetje winnen…