Maandprogramma verkenners

8/09 Startdag

Na de overgang kan vandaag het nieuwe werkjaar echt van start gaan. Heb je nog vrienden die ook wel in de scouts zouden willen zitten? Breng ze dan zeker mee! Breng ook zeker jullie fiets mee

15/09 Den eersten couche

Altijd al aspiraties gehad om je creatief talent volledig te laten floreren? Kom dan zeker je penseelstreken tentoonspreiden deze namiddag. We zijn benieuwd welke artiesten we in ons midden hebben.

Vrijdag 21/09 Paintball

‘EINDELIJK! T’IS EINDELIJK WERE PAINTBAL!!!’, hoor ik jullie al roepen. We halen vandaag onze vertrouwde PVC-buizen van zolder en kopen de Colruyt hun wc-papiervoorraad helemaal op. Train alvast jullie hand-oogcoördinatie en stealth, zodat jullie in teamverband de bloedstollend spannende wedstrijden paintball tot een goed eind kunnen brengen!

29/09 Bosspel

Is het wit? Is het zwart? Maar neeeeeeeen! Het is groen!! Zoals jullie al hebben afgeleid uit de titel heb ik het hier natuurlijk over ons vertrouwd scoutsgebied Groenhove bos. Stevige schoenen, bosspelkledij en competitieve ingesteldheid zullen jullie zeker en vast nodig hebben! Breng ook jullie fiets mee. We spreken af zoals gewoonlijk aan het lokaal. Tot dan!

6/10 Urban decathlon

De tienkamp of decatlon is een sportwedstrijd, waarbij atleten in twee dagen tijd tien atletieknummers moeten afleggen. Deze middag maken we er onze eigen ‘urban-versie xp’ van.

13/10: Leidingsweekend

Dit weekend zit de voltallige leidingsploeg samen om te vergaderen en om het komende werkjaar te plannen. Geen scouts dus vandaag. Hopelijk zien we jullie volgende week terug!

20/10: Sponsortocht

Aangezien we dit jaar met de verkenners de organisatie van de 3T-fuif op ons nemen, moeten we ook op zoek naar sponsors.

Hiervoor gaan we zaterdag 20 oktober in groepjes langs bij enkele Lichterveldse handelaars. We spreken zoals gewoonlijk om 14u af in het lokaal en jullie brengen ook best je fiets mee.

27/10: KFC Lichtervelde-activiteit (11u-13u30)

K.F.C. Lichtervelde zit na 36 jaar terug in tweede provinciale! Dit moet gevierd worden, en dit wel met een activiteit die doorgaat van 11u tot 13u30. Breng ook €4 mee.