Maandprogramma verkenners

Zaterdag 21 april - Verjaardagsfeestje!!!

Simon en Platje waren onlangs jarig en wensen dit te vieren met jullie! Wij nodigen jullie uit op ons verjaardagsfeestje in het lokaal! Feestelijk verkleed zijn is toegelaten!!!

Zaterdag 28 april - Koekenverkoop

Vandaag verkopen we met trots koeken deur aan deur!
We spreken zoals klassiek af om 8u30 aan het lokaal met lunchpakket, indien je er niet om 8u30 kunt zijn maar toch wilt komen helpen kan je om 13u aan het lokaal staan om mee te helpen. Deze dag loopt tot 17u. Het klassieke aanbod is 4 soorten: appeltaartjes, vanillewafeltjes, frangipane en carré confituurtaartjes aan €6 per doos.

Zaterdag 5 mei - Natte foef - vergadering

Vandaag genieten we van het mooie weer, met de nodige verfrissing! Neem je “badpak” mee naar deze activiteit!

Donderdag 10 MEI: VELDSLAG

Ondertussen een traditie geworden in Lichtervelde. DE battle onder de jeugdbewegingen op Hemelvaartsdag.
We gaan eens tonen wie Jongensscouts Lichtervelde is. Meer info volgt...

Zaterdag 12 mei: Iron VK

Je bent het waard! (copyright L’Oreal Paris)
Daar ben ik niet zeker van! De enigst manier om dit te bewijzen is door de titel van “Iron VK” te winnen! Doe je graag mee aan een “tLiathlon”? Zwem, loop en fiets je graag, en ga je de uitdaging aan? Dan zou je best ook nog eens trainen, om deze challenge te winnen! Afspraak om 14u aan het zwembad van Lichtervelde, met €3 op zak, zwemkledij en loopschoenen.

Zaterdag 19 mei: wie - wat - waar - activiteit

Alle donders! De scouts verloor onlangs hun zwate kisse! Help jij vandaag om het verloren geld terug te vinden?

Zaterdag 26 mei: Sitting ducks - activiteit

Vandaag gaan we zwemmen met de hele bende!
Neem vandaag zeker je “badpak” en 2 euri’s mee! We gaan naar Izegem, dus zullen we een oproep voor vervoer! Kijk zeker in je mailbox voor meer info hierrond!

Vrijdag 1 juni - WC + PVC-buizen = Bruinwaterafvoer

Nog eens een scoutsklassieker! Afspraak om 19u aan het lokaal!

Zaterdag 9 juni - zeep vergadering

Vandaag werken we aan een heuse zeepkist! Heb je zelf nog een go-cart staan en/of wat planken of ander coole toebehoren? Laat dit dan weten op onze VK groep! Meer info volgt online in onze groep!

Zaterdag 16 juni - kaffie mit buchen

In de examens bieden wij ook voor de student een ontspanningsmoment aan! Alternatief kan je ook komen leren deze namiddag! De keuze is aan jou, wij zorgen alvast voor de nodige versnaperingen!

Zaterdag 23 juni - patrouillekoffers maken

Het kamp komt dichter en dichter nabij. Vandaag zullen we dus het nodige verzamelen om op kamp te vertrekken!

1 juli- 3 juli: voorwacht

Wie we op voorwacht meenemen laten we tijdig weten. Dit is vooral 2de jaars en 3de jaar, houdt jullie fb in de gaten ;).

3-15: kamp

We vertrekken op kamp!
Dit jaar gaan we naar onze Franse noorderbroeders bij “Ouderwijk”, ook wel bekend als Audruicq! Schrijf jullie zeker tijdig in!