Maandprogramma welpen

BELANGRIJK: af en toe sturen we een mail met bijkomende informatie. Als je geen e-mails van ons ontvangt, wil dit zeggen dat jouw e-mailadres niet in ons bestand zit.
Stuur gerust een mail naar welpenleiding@scoutslichtervelde.be, dan voeg ik je toe in ons bestand. Bedankt!

Dag welpen, Hieronder kunnen jullie alvast lezen wat voor spannende activiteit jullie allemaal te wachten staan. Alle activiteiten duren van 14u tot 16u30, tenzij anders vermeld; er is opvang voorzien een kwartier voor en een kwartier na de activiteit. Een drankje kost nog altijd 65 cent.

Het kamp vindt plaats van 2 juli tot 8 juli in Turnhout

ZATERDAG 8 SEPTEMBER: STARTDAG

Vandaag is de officiële startdag van het nieuwe scoutsjaar en we hebben er zin in! Pak maar al jullie vriendjes mee, want het zal de moeite worden. Voor de verandering mogen jullie al om 13u30 naar de scouts komen.

ZATERDAG 15 SEPTEMBER: TUUR IS JARIG-ACTIVITEIT

Het is een speciale dag vandaag namelijk de verjaardag van leider Tuur en dat moet gevierd worden. Tuur heeft voor deze gelegenheid een activiteit in elkaar geknutseld en het zal de moeite zijn!

ZATERDAG 22 SEPTEMBER: TONEEL OP DE MARKT

Vandaag zullen we met z’n allen een leuk toneel bekijken op de markt meer informatie volgt nog via email.

ZATERDAG 29 SEPTEMBER: SPROT EN SPEL

Hopelijk zijn jullie vandaag met goeie benen opgestaan, want vandaag zal dat zeker een must zijn, het is namelijk weer tijd om nog eens goed te sporten zodat ook de leiding hun zomerkilo’s weer wat kan kwijtspelen. Onthoud goed: winnen is belangrijker dan meedoen vandaag!

ZATERDAG 6 OKTOBER: BURGEMEESTERVERKIEZING

Naar jaarlijkse gewoonte strijden de welpen vandaag om de titel van burgemeester van de welpen. Hierbij zullen tal van opdrachten uitgevoerd dienen te worden en waarbij de beste welp zich uiteindelijk tot burgemeester zal kunnen laten verkiezen. Neem dus zeker deze kans aan met beide handen, want iedereen kan zomaar eens de burgemeester van de welpen worden. Wie niet waagt niet wint!

ZATERDAG 13 OKTOBER: LEIDINGSWEEKEND

Helaas is er vandaag geen activiteit vandaag, want de leiding moet dit hele weekend vergaderen. Niet getreurd volgende week staat jullie lieve leiding weer paraat.

ZATERDAG 20 OKTOBER: BOSSPEL

‘We zijn al bijna op het einde van het 1ste scoutsblik en we hebben nog altijd geen bosspel gespeeld leider’ zullen velen onder jullie wel al gezegd hebben, wel daar komt vandaag verandering in. Vandaag spreken we af om 14u aan de parking van groenhove bos om een goed en degelijk bosspel te spelen (eentje uit de oude doos). Om 16u30 mogen jullie mama’s en papa’s jullie weer aan de parking komen ophalen.

ZATERDAG 27 OKTOBER: HALLOWEEN

De activiteit van vandaag staat volledig in het kader van Halloween en dat belooft bangelijk te worden. Trek allemaal jullie engste kostuums aan zodat jullie je volledig in de Halloweensfeer kunnen opgaan en iedereen de stuipen op het lijf kunnen jagen.