Maandprogramma welpen

BELANGRIJK: af en toe sturen we een mail met bijkomende informatie. Als je geen e-mails van ons ontvangt, wil dit zeggen dat jouw e-mailadres niet in ons bestand zit.
Stuur gerust een mail naar welpenleiding@scoutslichtervelde.be, dan voeg ik je toe in ons bestand. Bedankt!

Dag welpen, Hieronder kunnen jullie alvast lezen wat voor spannende activiteit jullie allemaal te wachten staan. Alle activiteiten duren van 14u tot 16u30, tenzij anders vermeld; er is opvang voorzien een kwartier voor en een kwartier na de activiteit. Een drankje kost nog altijd 65 cent

Zaterdag 5/01. Geen activiteit

Vandaag mogen jullie nog al dat eten van de feestdagen laten zakken en een zaterdagje doorbrengen bij mama en papa. De leiders moeten vandaag namelijk leren voor hun komende examens. Volgende week zien we jullie terug.

Zaterdag 12/01. De vervanger

Zoals ondertussen de traditie is na de kerstvakantie komen de JIN’s ons vandaag een dagje helpen. Het enigste probleem is dat er geen JIN’s zijn dit jaar. Ben jij ook benieuwd hoe de leiders dit hebben opgelost, en welke activiteit we dan wel zullen doen. Afkomen is de boodschap.

Vrijdag 18/01. Film avond

Camera, set en actie … vanavond gaan we geen film maken maar wel een film bekijken. Onze scoutscinema staat alweer klaar voor een avond vol plezier en gelach. Als jullie willen mogen jullie zelf een DVD meebrengen. Deze activiteit gaat door van 18.30 tot 21.00.

Zaterdag 26/01. De oudleiding

De leiders van de leiders die leiding gaven aan de leiders zullen vandaag leiding geven met de leiders aan de welpen. Als dit zinnetje jullie ook verwart zou ik maar afkomen om deze legendes te ontmoeten.

Zaterdag 02/02. Ren je rot

Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats we hebben ongelofelijke haast, we moeten rennen, springen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Snel zijn is de boodschap voor vandaag.

Zaterdag 09/02. Alles op wieltjes

Vandaag is het weer eens de tijd om jullie verkeerskennis te testen. Omdat jullie nog niet met de auto mogen rijden, en omdat de deur van het lokaal daar niet breed genoeg voor is mogen jullie vandaag iets anders meebrengen op wieltjes, een fiets, een step, een wasmachine of nog totaal iets anders. Blijf wel veilig en breng indien nodig helm, kniebeschermers, fluohesje mee.

Zaterdag 16/02.activiteit  X ?

De X: de 24ste letter uit ons alfabet. Vaak gebruikt om het onbekende aan te duiden. Dus wat zullen we doen vandaag, een voor jullie nog nooit geziene activiteit of simpelweg een zoektocht naar die verloren piratenschat?

Zaterdag 23/02. Schaatsen

Vandaag begeven we ons met de welpen op glad ijs, letterlijk. Voor 1 keer moeten jullie een lange broek aandoen. Breng ook zeker handschoenen mee. Voor het vervoer hopen wij dat de lieftallige mama’s en papa’s ons willen helpen. Een mail met meer info volgt nog.