Maandprogramma Kapoenen

BELANGRIJK: af en toe sturen we een mail met bijkomende informatie. Als je geen e-mails van ons ontvangt, wil dit zeggen dat jouw e-mailadres niet in ons bestand zit. Stuur gerust een mail naar kapoenenleiding@scoutslichtervelde.be, dan voegen we je toe in ons bestand. Alvast bedankt !

4 mei: Teletubbie-activiteit

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, Teletubbies kom maar gauw! Vandaag spreken we af met onze oude vrienden Tinkie Winkie, Dipsy, Lala en Po. Wat deze kerels voor ons in petto hebben blijft nog even een verrassing, maar wees er maar zeker van dat ze jullie niet zullen teleurstellen.

11 mei: Over –en doortocht

We zullen eens bewijzen dat kapoenen tot alles in staat zijn. Een echte scoutsklassieker deze zaterdag. We stappen door de velden, beken, modderpoelen en veel meer! Trek zeker stevige schoenen en kleren aan die vuil mogen zijn. Neem ook je reservekleren mee.

17 & 18 mei: Weekendje

Omdat het kamp toch wel heel dichtbij aan het komen is, willen we de kapoenen even een voorsmaakje geven. Aangezien wij echte scoutsmannen zijn en wel tegen een stootje kunnen, gaan we voor 1 keer overnachten in een patrouilletent. We spreken af vrijdagavond om 18h30 aan ons lokaal en sluiten het weekendje af zaterdag om 13h00 in ons lokaal. Meer info volgt via mail!

25 mei: Glij –en schuifvergadering

Een onvergetelijke namiddag in elkaar steken hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het enige wat je nodig hebt is een zeil, bruine zeep en water. Want vandaag gaan we gletsen! Zorg dat je zeker kleren meehebt die vuil mogen worden. Vergeet ook je reservekleren, handdoek en een duikbril zeker niet. Als het echt slecht weer zou zijn, kunnen we deze activiteit verwisselen met een andere activiteit. Houd dus zeker jullie mailbox in de gaten!

1 juni: Emma is terug

Vandaag opnieuw een activiteit gemaakt door onze enige echte Jin. Emma heeft nog niet veel ervaring met kapoenen, dus probeer het hem zeker niet te zwaar te maken vandaag.

8 juni: Leiders op pensioen

Door examens zal jullie lieftallige leiding niet aanwezig kunnen zijn op de activiteit. Maar dat wil niet zeggen dat er niets te doen zal zijn. Vandaag nodigen we de oud-leiding uit om jullie een waanzinnige namiddag te bezorgen.

15 juni: Andries’ B-Day Bash Ft. Kapoenen XL

Zin in een feestje? Dan geven we je een feestje! Want vandaag is Andries jarig en die heeft hij beslist te vieren in de scouts met jullie. Je hoeft geen cadeautje mee te nemen voor Andries want hij vindt dat het gezelschap van de kapoenen het beste cadeau is dat hij kan krijgen.

22 juni: Bosspel

Nu het zomer is, wordt het nog eens tijd om naar het bos te trekken. Opnieuw maken we een kamp die we met ons leven moeten verdedigen terwijl de anderen van ons team de vijand aanvalt. De strijd zal opnieuw heftig zijn! We spreken af op de parking van Groenhove. Zoals gewoonlijke gaat de activiteit door van 14h00 tot 16h30.

8 - 13 juli: Kapoenenkamp

Alle informatie omtrend het kamp is te vinden in jullie mailbox.