Vind ons op Facebook

Maandprogramma verkenners

Maandprogramma mei-juni

 

Zaterdag 4/05 Sneukelroute

Vanmiddag gaan we op sneukelroute in Lichtervelde! We gaan deze namiddag met de fiets op tocht door Lichtervelde. Pakt allemaal jullie fiets, 1 knolselder en 2 euries mee.

Zaterdag 11/05 Stadsspel

We gaan deze zaterdag naar het ‘buitenland’. We spreken opnieuw af aan het station om 13:30. Deze activiteit duurt tot 17u.

Zaterdag 18/05 Zwemmen Izegem

Vandaag gaan we een iets sportievere kant op. We gaan zwemmen naar Izegem! Afspraak om 13:30 aan het station, met jullie zwemgerief. Om 17u zullen we opnieuw in Lichtervelde zijn. Breng ook €8 mee!

Zaterdag 25/05 T-shirts drukken

We gaan deze zomer naar Hongarije! Om in stijl Hongarije onveilig te maken, gaan we deze middag T-shirts bedrukken in PrintbaAr. 

We spreken aan PrintbaAr af om 14u.

Adres: Astridlaan 20

Zaterdag 1/06 Techniekvergadering

Deze zomer zullen we onze technieken niet op kamp kunnen bijschaven. Daarom geven we vanmiddag nog een spoedcursus. De ideale blokpauze om even met jullie hoofd van tussen jullie boeken te komen.

Zaterdag 8/06 Oud-Leiding

Vandaag nemen deze oude rotten het nog eens van ons over. Hoewel ze al eventjes gestopt zijn als leiding van onze scouts, zullen ze vanmiddag nog eens het beste van zichzelf geven om jullie te entertainen!

Zaterdag 15/06 Duivekot

Duivekot, ook wel gekend als kaffie met koeken. Deze activiteit wordt wegens succes herhaald. Net zoals in December zijn jullie de hele middag welkom om eventjes te ontspannen tussen die loodzware examens door.

Zaterdag 22/06 Glij-Activiteit

Old but gold. We doen vandaag nog eens een ouderwetse glij- en schuifvergadering. Goed voor een middagje ravotten. Neem allemaal een zwembroek/duikbril & verse kleren mee.

Vrijdag 28/06 ZomerBBQ

Vanavond zetten we de welverdiende vakantie in met een barbecue. Om al een beetje in de kampsfeer te komen zullen we ook blijven overnachten op de weide. De activiteit kost €8 en start om 19u aan de weide en is daar ook gedaan 's ochtends om 10u.

Om te kunnen inschatten hoeveel vlees we moeten voorzien, vragen we om de poll in onze facebook-groep in te vullen of om via mail te verwittigen als jullie komen.