Maandprogramma welpen

BELANGRIJK: af en toe sturen we een mail met bijkomende informatie. Als je geen e-mails van ons ontvangt, wil dit zeggen dat jouw e-mailadres niet in ons bestand zit.
Stuur gerust een mail naar welpenleiding@scoutslichtervelde.be, dan voeg ik je toe in ons bestand. Bedankt!

Dag welpen, Hieronder kunnen jullie alvast lezen wat voor spannende activiteit jullie allemaal te wachten staan. Alle activiteiten duren van 14u tot 16u30, tenzij anders vermeld; er is opvang voorzien een kwartier voor en een kwartier na de activiteit. Een drankje kost nog altijd 65 cent

Zaterdag 4 mei Sport en Spel

Schud jullie armen en benen maar al wat los want vandaag is het tijd om onze kracht, finesse en strategie te meten. Vandaag gaan we sporten. Wie zal de meest sportieve welp blijken te zijn?

Zaterdag 11 mei Kookvergadering

Daar is ie dan, de fameuze kookvergadering. Tijd om allemaal onze mooiste koksmuts op te zetten en een hele dag in de keuken te zitten. Met de leiding als chef-koks en de welpen als sous-chefs zijn we er zeker van dat er deze middag kan gesmuld worden. Bij deze lekkernijen valt er maar één iets te zeggen, afkomen is de boodschap! Vergeet zeker niet €2 mee te nemen.

Zaterdag 18 mei Bosspel

Het bos, een wonder der natuur. De ideale plek om helemaal tot rust te komen bij het geluid van ritselende bladeren. En ook om een keizot bosspel te spelen. Vandaag spreken af in Groenhove bos om 14u. Maak jullie alvast klaar voor actie tussen (of misschien in) de bomen.

Vrijdag 24 mei Friday I’m in Love

Wees gerust dit zal geen late valentijn of iets dergelijks worden. We zijn gewoon zo verzot op het weekend en om dat te vieren geven we vandaag activiteit op vrijdag. De activiteit gaat door van 19u tot 21u30.

Zaterdag 1 juni Oudleiding

Vandaag laat de leiding het roer terug over aan de ouwe rotten. Deze oudleiding hebben meerdere jaren ervaring achter de rug en willen deze nog eens loslaten op de welpen. Kunnen ze het nog meester? Voor de zekerheid zullen we misschien toch met een paar aanwezig zijn

Zaterdag 8 juni Jin-activiteit

Na vorige week de ervaring te hebben laten spreken, zullen we ze nu bijkweken in onze nieuwkomer. Deze Jin zal vandaag het roer overnemen en een wonderlijk spel geven. Wat deze nieuwe wind in petto heeft weet niemand zelfs wij niet.

Zaterdag 15 juni Blijven zwemmen, blijven zwemmen

Jaja zoals Dory ons vele jaren geleden heeft geleerd, gaan we vandaag gaan zwemmen. Vandaag spreken we af aan het zwembad van Lichtervelde. Vergeet zeker je zwemgerief niet anders zou het wel eens heel saai kunnen worden.

Zaterdag 22 juni Het spel der Lichterveldenaeren

Wat zou het worden vandaag? Een battle tussen voor de statie tegen bachten de statie? Misschien tussen de zwaone en het Gildeke? Of zullen vandaag samenwerken om Lichtervelde te redden van de overstroming van de zwanebeek? Eén ding is zeker we zullen heel Lichtervelde nodig hebben om dit spel te spelen.

Zaterdag 29 juni Waterspelletjes

Daar is de zomer daar is de zon. Ik dacht al bijna dat hij niet meer ging komen. En van deze zon en warmte zullen we gretig gebruik maken. Doe maar allemaal kleren mee die door en door nat mogen zijn, want niemand wordt gespaard vandaag.