Zomercup

Het jaarlijks voetbaltornooi van Jongensscouts Lichtervelde is terug. Ook dit jaar kunnen jullie zich met een team inschrijven om te strijden voor de befaamde Zomercuptitel en de natuurlijk bijbehorende beker!
Er wordt gespeeld in 2 verschillende groepen, er is namelijk een apart klassement voor mannenploegen en vrouwenploegen.
Voor degenen waarvan hun talenten meer naast het veld liggen dan op het veld, is er ook een gezellig terras voorzien waar iets gedronken en gegeten kan worden. Vergeet dus zeker niet al jullie supporters ook aan te sporen om van de partij te zijn!
Natuurlijk wordt er ook een befaamde zuipbeker voorzien, zodat er tussen de matchen door en na het toernooi ook de nodige competitie is.

Praktische info

Het evenement gaat door op 1 augustus op het sportplein te Lichtervelde. We spelen in 2 groepen: mannen- en vrouwenploegen. Elke team bestaat uit maximum 10 personen. Er zullen telkens zes spelers op het veld staan en er kunnen dan nog maximaal vier wisselspelers tot je team behoren.
De kostprijs voor een mannenteam is 50 euro en een vrouwenteam 30 euro.

Inschrijven mannenteams

Inschrijven vrouwenteams