Jaarkalender

Halloweendropping

29/10/2021

Vrijdag 29 oktober organiseert jongensscouts Lichtervelde een halloweendropping ter gelegenheid van hun 60 jarig bestaan.
Deelnemers worden gedropt op een locatie en moeten aan de hand van puzzels en opdrachten de juiste route volgen.

Onderweg en op het einde van de route worden deelnemers voorzien van een hapje en een drankje.

Link naar het Facebook evenement: https://fb.me/e/2vFLGgDW7

Ijstaatrtkaarting

08/02/2020

We organiseren een ijstaartenkaarting in het lokaal voor ons 60 jarig bestaan. Meer info hieromtrent volgt nog.

Winterkampen

26/12/2021 – 31/12/2021

Tussen kerst en nieuwjaar gaan onze oudste (jongverkenners, verkenners en JIN’s) takken weer op winterkamp. In deze vijf dagen organiseert de leiding allerlei toffe en unieke activiteiten. Zorg dat jullie zoon warm gekleed is, want de koude zal ons er niet van weerhouden om activiteiten buiten te houden. De winterkampen gaan door van 26 december tot 31 december. Voor meer info moeten jullie zich wenden tot de leiding van de tak en het kampboekje.

3T-fuif

05/02/2022

Op 5 februari is het weer zo ver! De bekende 3T-fuif. Deze gaat zoals traditie voorschrijft door in fuifzaal de Zwaan. De jins zullen zorgen dat er genoeg bier en cocktails (en cola’s natuurlijk) klaarstaan om de nacht door te komen. We kunnen jullie verzekeren dat de nacht legendarisch wordt! De jins gaan het  geld dat ze verdienen gebruiken om hun buitenlands kamp te financieren.

Meer informatie over deze spetterende fuif vind je op het Facebook evenenement dat binnenkort online komt.

Wap-avond

19/02/2022

Worst appelmoes en patatten! Het traditionele scoutsgerecht. Normaal maken we dit heerlijke gerecht enkel op kamp, maar vanavond ook eens voor alle ouders en iedereen die er wil van meesmullen. Afkomen is de boodschap! Je krijgt twee borden met WAP en een gratis drankje. We voorzien ook randanimatie voor de kleinsten, zo zullen ze zich zeker niet vervelen.

Meer informatie over deze avond vind je op het Facebook evenement Dat binnenkort online komt.

Quiz

04/03/2022

Onze VZW organiseert een quiz voor het 60 jarig bestaan van onze scouts. Meer info hieromtrent volgt nog. Maar begin alvast maar te studeren, want het zal niet makkelijk worden!

Koekenverkoop

23/04/2022

Hallo wij zijn van de jongensscouts van Lichtervelde en wij verkopen koeken, we hebben confituretaartjes, frangipane, appeltaartjes en vanillewafeltjes. Het is 6 euro per doos.

Dat is de zin die jullie vandaag waarschijnlijk wel gaan horen, want we komen deur tot deur om koeken te verkopen. De opbrengst hiervan gebruiken we om nieuw materiaal aan te kopen en om het lokaal op te knappen.

Fiesta Local

23/04/2022

We zijn ondertussen al in volle lentesfeer, maar we missen toch wel die hete zomer. Daarom organiseren wij Fiesta local in fuifzaal De zwaan. In de zaal zal het alvast heel warm worden. Dus serveren wij natuurlijk frisse pintjes en tropische cocktails (en cola’s natuurlijk). De opbrengst van deze fuif wordt ook gebruikt voor materiaal en het lokaal op te knappen.

Meer informatie over deze avond vind je op het facebookevenement. Klik hier om het evenement te openen.